Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Hitta alla distriktssköterskor i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 18 mottagningar med distriktssköterskor fördelade på 13 olika orter. De platser i Blekinge län som har de flesta distriktssköterskor är:

Karlskrona

Olofström

Sölvesborg

Hallabro

Bra distriktssköterskor i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 28 mottagningar med distriktssköterskor fördelade på 23 olika orter. De orter i Dalarnas län som har de flesta mottagningarna med distriktssköterskor är:

Borlänge

Avesta

Falun

Ludvika

Hitta alla distriktssköterskor i Gotlands län

I Gotland finns det distriktssköterskor på 5 distriktssökeskemottagingar fördelade på 4 olika orter. De platser i Gotlands län som har de flesta distriktssköterskor är:

Visby

Klintehamn

Slite

Fårösund

Hitta alla distriktssköterskor i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborg finns det 30 mottagningar med distriktssköterskor fördelade på 18 olika orter. De orter i Gävleborgs län som har de flesta mottagningarna med distriktssköterskor är:

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Ockelbo

Hitta alla distriktssköterskor i Hallands län

I Hallands län finns det distriktssköterskor på 61 distriktssökeskemottagingar fördelade på 24 olika orter. De orter i Hallands län som har de flesta mottagningarna med distriktssköterskor är:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

LaholmHitta alla distriktssköterskor i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 68 mottagningar med distriktssköterskor fördelade på 29 olika orter. De orter i Jämtlands län som har de flesta mottagningarna med distriktssköterskor är:

Östersund

Bräcke

Frösön

Hede

Hitta alla distriktssköterskor i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 41 mottagningar med distriktssköterskor fördelade på 29 olika orter. De orter i Jönköpings län som har de flesta mottagningarna med distriktssköterskor är:

Gislaved

Huskvarna

Nässjö

Värnamo

Hitta alla distriktssköterskor i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 33 mottagningar med distriktssköterskor fördelade på 26 olika orter. De orter i Kalmar län som har de flesta mottagningarna med distriktssköterskor är:

Kalmar

Hultsfred

Gamleby

Oskarshamn

Bra distriktssköterskor i Kronoberg

Totalt i Kronoberg finns det 15 mottagningar med distriktssköterskor fördelade på 11 olika orter. De orter i Kronobergs län som har de flesta mottagningarna med distriktssköterskor är:

Växjö

Markaryd

Åseda

Ljungby

Hitta alla distriktssköterskor i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 26 mottagningar med distriktssköterskor fördelade på 16 olika orter. De platser i Norrbottens län som har de flesta distriktssköterskor är:

Boden

Luleå

Piteå

Kiruna

Hitta alla distriktssköterskor i Skåne län

Totalt i Skåne finns det 160 mottagningar med distriktssköterskor fördelade på 79 olika orter. De platser i Skåne län som har de flesta distriktssköterskor är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Hitta alla distriktssköterskor i Stockholms län

I Stockholms län finns det distriktssköterskor på 96 distriktssökeskemottagingar fördelade på 50 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta distriktssköterskor är:

Stockholm

Sollentuna

Södertälje

Vallentuna

Hitta alla distriktssköterskor i Södermanlands län

I Södermanland finns det distriktssköterskor på 24 distriktssökeskemottagingar fördelade på 13 olika orter. De orter i Södermanlands län som har de flesta mottagningarna med distriktssköterskor är:

Eskilstuna

Strängnäs

Nyköping

Katrineholm

Bra distriktssköterskor i Uppsala län

I Uppsala län finns det distriktssköterskor på 48 distriktssökeskemottagingar fördelade på 25 olika orter. De platser i Uppsala län som har de flesta distriktssköterskor är:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Bälinge

Hitta alla distriktssköterskor i Värmlands län

I Värmland finns det distriktssköterskor på 11 distriktssökeskemottagingar fördelade på 11 olika orter. De orter i Värmlands län som har de flesta mottagningarna med distriktssköterskor är:

Charlottenberg

Deje

Edsvalla

Karlstad

Hitta alla distriktssköterskor i Västerbottens län

I Västerbotten finns det distriktssköterskor på 32 distriktssökeskemottagingar fördelade på 23 olika orter. De orter i Västerbottens län som har de flesta mottagningarna med distriktssköterskor är:

Skellefteå

Umeå

Byske

Storuman

Hitta alla distriktssköterskor i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 33 mottagningar med distriktssköterskor fördelade på 20 olika orter. De platser i Västernorrlands län som har de flesta distriktssköterskor är:

Örnsköldsvik

Sundsvall

Kvissleby

Ramsele

Bra distriktssköterskor i Västmanlands län

I Västmanlands län finns det distriktssköterskor på 22 distriktssökeskemottagingar fördelade på 8 olika orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta distriktssköterskor är:

Västerås

Köping

Arboga

Kolsva

Bra distriktssköterskor i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det distriktssköterskor på 199 distriktssökeskemottagingar fördelade på 104 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta distriktssköterskor är:

Göteborg

Borås

Angered

Mölndal

Bra distriktssköterskor i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 26 mottagningar med distriktssköterskor fördelade på 17 olika orter. De platser i Örebro län som har de flesta distriktssköterskor är:

Örebro

Karlskoga

Fjugesta

Askersund

Hitta alla distriktssköterskor i Östergötlands län

I Östergötland finns det distriktssköterskor på 38 distriktssökeskemottagingar fördelade på 19 olika orter. De platser i Östergötlands län som har de flesta distriktssköterskor är:

Linköping

Motala

Borensberg

Mantorp