Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor i Uddevalla

Det finns totalt 5 vårdcentraler med distriktssköterskor i Uddevalla där flera av dessa distriktssköterskor har lång erfarenhet och är mycket kompetenta. Ofta kan det vara svårt att hitta den vårdcentralen som har de bästa distriktssköterskorna i Uddevalla. En klar fördel är om man kan få rekommendationer från någon som ger tips på bra distriktssköterskor eller vårdcentraler. Information om distriktssköterskor i Uddevalla kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera vårdcentraler med distriktssköterskor i Uddevalla eller ännu fler i Västra Götaland är det bra att kontakta några fler distriktssköterskemottagningar för att få råd eller boka tid. När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra ifall du kan beskriva dina symptom så utförligt som möjligt för distriktssköterskan. Viss info får du om distriktssköterskor genom att kolla webbsidor från Distriktssökteskeföreningen i Sverige eller landstingens hemsidor.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig distriktssköterska i Uddevalla är att välja något av vårdcentralerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla distriktssköterskemottagningar i Uddevalla

Vårdcentralen Dalaberg

Lövskogsgatan 8

Vårdcentralen Herrestad

Lingatan 12

Distriktsköterska

Silentzvägen 6

Vårdcentralen Dagson

Södergatan 11

Vårdcentralen Skogslyckan

Sunnanvindsvägen 8B