Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor - Distriktssköterska Vårdcentralen Kärra Rödbo, Hisings Kärra

Distriktssköterska Vårdcentralen Kärra Rödbo, Hisings Kärra är en av totalt 2 vårdcentraler i Hisings Kärra där det finns duktigt distriktssköterskor. Då både kompetens och väntetid kan variera mellan vårdcentralerna och till distriktsköterskorna och det kan därför vara bra att undersöka hur snabbt du kan få komma till en distriktsköterska i Hisings Kärra eller på någon privat vårdinrättning i Västra Götalands län.


När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra om du i detlaj kan beskriva dina sjuksymptom så att distriktssköterskan kan ge en så bra diagnos som möjligt. Viss info kan du få genom att besöka hemsidorna från olika vårdföretag, vårdcentralen eller landstinget men även på 1177.se. Om du vill få tag på en bra distriktssköterska bör definitivt kontakta Distriktssköterska Vårdcentralen Kärra Rödbo, Hisings Kärra eftersom de har duktiga och erfarna distriktssköterskor.
Lättast kommer du i kontakt med Distriktssköterska Vårdcentralen Kärra Rödbo, Hisings Kärra som har bra distriktssköterskor enligt nedan:


Distriktssköterska Vårdcentralen Kärra Rödbo, Hisings Kärra

Lillekärr Södra 51

425 31 Hisings Kärra

031-747 84 61