Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor i Borås

Det finns totalt 7 vårdcentraler med distriktssköterskor i Borås där flera av dessa distriktssköterskor har lång erfarenhet och är mycket kompetenta. Ofta kan det vara svårt att hitta den vårdcentralen som har de bästa distriktssköterskorna i Borås. En klar fördel är om man kan få rekommendationer från någon som ger tips på bra distriktssköterskor eller vårdcentraler. Information om distriktssköterskor i Borås kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera vårdcentraler med distriktssköterskor i Borås eller ännu fler i Västra Götaland är det bra att kontakta några fler distriktssköterskemottagningar för att få råd eller boka tid. När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra ifall du kan beskriva dina symptom så utförligt som möjligt för distriktssköterskan. Viss info får du om distriktssköterskor genom att kolla webbsidor från Distriktssökteskeföreningen i Sverige eller landstingens hemsidor.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig distriktssköterska i Borås är att välja något av vårdcentralerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla distriktssköterskemottagningar i Borås

Herkules Vårdcentral

Västerlånggatan 1

Vårdcentralen Södra Torget

Kvarngatan 4

Vårdcentralen Trandared

Kindsgatan 1

Vårdcentralen Sjöbo

Sjöbo Torggata 4

Vårdcentralen Boda

Smörhulegatan 2


Fler distriktssköterskor i Borås

Allékliniken Sleipner

Allégatan 39

Vårdcentralen Heimdal

Stengärdsgatan 22