Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor i Alingsås

Det finns totalt 4 vårdcentraler med distriktssköterskor i Alingsås där flera av dessa distriktssköterskor har lång erfarenhet och är mycket kompetenta. Ofta kan det vara svårt att hitta den vårdcentralen som har de bästa distriktssköterskorna i Alingsås. En klar fördel är om man kan få rekommendationer från någon som ger tips på bra distriktssköterskor eller vårdcentraler. Information om distriktssköterskor i Alingsås kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera vårdcentraler med distriktssköterskor i Alingsås eller ännu fler i Västra Götaland är det bra att kontakta några fler distriktssköterskemottagningar för att få råd eller boka tid. När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra ifall du kan beskriva dina symptom så utförligt som möjligt för distriktssköterskan. Viss info får du om distriktssköterskor genom att kolla webbsidor från Distriktssökteskeföreningen i Sverige eller landstingens hemsidor.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig distriktssköterska i Alingsås är att välja något av vårdcentralerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla distriktssköterskemottagningar i Alingsås

Sävelången Familjeläkare och BVC

Ingaredsgatan 70

Carema Vårdcentral Noltorp

Säterigatan 122

Vårdcentralen Sörhaga

Södra Ringgatan 34B

Vårdcentralen Ängabo

Sundsbergsvägen 7