Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor - Distriktssköterska Granloholms Vårdcentral (Sundsvall)

Distriktssköterska Granloholms Vårdcentral (Sundsvall) är en av totalt 3 vårdcentraler i Sundsvall där det finns duktigt distriktssköterskor. Då både kompetens och väntetid kan variera mellan vårdcentralerna och till distriktsköterskorna och det kan därför vara bra att undersöka hur snabbt du kan få komma till en distriktsköterska i Sundsvall eller på någon privat vårdinrättning i Västernorrlands län.


När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra om du i detlaj kan beskriva dina sjuksymptom så att distriktssköterskan kan ge en så bra diagnos som möjligt. Viss info kan du få genom att besöka hemsidorna från olika vårdföretag, vårdcentralen eller landstinget men även på 1177.se. Om du vill få tag på en bra distriktssköterska bör definitivt kontakta Distriktssköterska Granloholms Vårdcentral (Sundsvall) eftersom de har duktiga och erfarna distriktssköterskor.
Lättast kommer du i kontakt med Distriktssköterska Granloholms Vårdcentral (Sundsvall) som har bra distriktssköterskor enligt nedan:


Distriktssköterska Granloholms Vårdcentral (Sundsvall)

Igeltjärnsvägen

856 40 Sundsvall