Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor - Vallentuna (Vårdcentral) Husläkaremottagning Korallen

Vallentuna (Vårdcentral) Husläkaremottagning Korallen är en av totalt 5 vårdcentraler i Vallentuna där det finns duktigt distriktssköterskor. Då både kompetens och väntetid kan variera mellan vårdcentralerna och till distriktsköterskorna och det kan därför vara bra att undersöka hur snabbt du kan få komma till en distriktsköterska i Vallentuna eller på någon privat vårdinrättning i Stockholms län.


När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra om du i detlaj kan beskriva dina sjuksymptom så att distriktssköterskan kan ge en så bra diagnos som möjligt. Viss info kan du få genom att besöka hemsidorna från olika vårdföretag, vårdcentralen eller landstinget men även på 1177.se. Om du vill få tag på en bra distriktssköterska bör definitivt kontakta Vallentuna (Vårdcentral) Husläkaremottagning Korallen eftersom de har duktiga och erfarna distriktssköterskor.
Lättast kommer du i kontakt med Vallentuna (Vårdcentral) Husläkaremottagning Korallen som har bra distriktssköterskor enligt nedan:


Vallentuna (Vårdcentral) Husläkaremottagning Korallen

Åby Gata 6

186 36 Vallentuna