Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor - Bollstanäs Distriktssköterskemottagning Upplands Väsby

Bollstanäs Distriktssköterskemottagning Upplands Väsby är en av totalt 3 vårdcentraler i Upplands Väsby där det finns duktigt distriktssköterskor. Då både kompetens och väntetid kan variera mellan vårdcentralerna och till distriktsköterskorna och det kan därför vara bra att undersöka hur snabbt du kan få komma till en distriktsköterska i Upplands Väsby eller på någon privat vårdinrättning i Stockholms län.


När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra om du i detlaj kan beskriva dina sjuksymptom så att distriktssköterskan kan ge en så bra diagnos som möjligt. Viss info kan du få genom att besöka hemsidorna från olika vårdföretag, vårdcentralen eller landstinget men även på 1177.se. Om du vill få tag på en bra distriktssköterska bör definitivt kontakta Bollstanäs Distriktssköterskemottagning Upplands Väsby eftersom de har duktiga och erfarna distriktssköterskor.
Lättast kommer du i kontakt med Bollstanäs Distriktssköterskemottagning Upplands Väsby som har bra distriktssköterskor enligt nedan:


Bollstanäs Distriktssköterskemottagning Upplands Väsby

Sommarvägen 30

194 64 Upplands Väsby