Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor i Sollentuna

Det finns totalt 5 vårdcentraler med distriktssköterskor i Sollentuna där flera av dessa distriktssköterskor har lång erfarenhet och är mycket kompetenta. Ofta kan det vara svårt att hitta den vårdcentralen som har de bästa distriktssköterskorna i Sollentuna. En klar fördel är om man kan få rekommendationer från någon som ger tips på bra distriktssköterskor eller vårdcentraler. Information om distriktssköterskor i Sollentuna kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera vårdcentraler med distriktssköterskor i Sollentuna eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några fler distriktssköterskemottagningar för att få råd eller boka tid. När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra ifall du kan beskriva dina symptom så utförligt som möjligt för distriktssköterskan. Viss info får du om distriktssköterskor genom att kolla webbsidor från Distriktssökteskeföreningen i Sverige eller landstingens hemsidor.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig distriktssköterska i Sollentuna är att välja något av vårdcentralerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla distriktssköterskemottagningar i Sollentuna

Rotebro (Vårdcentral) Distriktssköterskemottagning

Kung Hans Väg 12

Distriktssköterska Norrvikens Vårdcentral

Vespergränd 31

Distriktssköterska Rotebro Vårdcentral

Kung Hans Väg 12

Attundahälsan Företagshälsovård AB

Glimmervägen 14

Distriktssköterska Edsbergs Vårdcentral

Edsbergs Torg 1