Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor i Lund

Det finns totalt 8 vårdcentraler med distriktssköterskor i Lund där flera av dessa distriktssköterskor har lång erfarenhet och är mycket kompetenta. Ofta kan det vara svårt att hitta den vårdcentralen som har de bästa distriktssköterskorna i Lund. En klar fördel är om man kan få rekommendationer från någon som ger tips på bra distriktssköterskor eller vårdcentraler. Information om distriktssköterskor i Lund kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera vårdcentraler med distriktssköterskor i Lund eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några fler distriktssköterskemottagningar för att få råd eller boka tid. När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra ifall du kan beskriva dina symptom så utförligt som möjligt för distriktssköterskan. Viss info får du om distriktssköterskor genom att kolla webbsidor från Distriktssökteskeföreningen i Sverige eller landstingens hemsidor.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig distriktssköterska i Lund är att välja något av vårdcentralerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla distriktssköterskemottagningar i Lund

Vårdcentralen Norra Fäladen

Fäladstorget 4

Vårdcentralen Linero Östra Torn

Vikingavägen 31

Hälsocentralen Sankt Hans

Fäladstorget 22

Vårdcentralen Sankt Lars

S:T Lars Parken Byggnad 6

Capio Citykliniken Lund

Clemenstorget 5


Fler distriktssköterskor i Lund

Vårdcentralen Nöbbelöv

Nöbbelövs Torg 1

Vårdcentralen Måsen

Örnvägen 28

Vårdcentralen Södertull

Helgeandsgatan 16