Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor i Limhamn

Det finns totalt 4 vårdcentraler med distriktssköterskor i Limhamn där flera av dessa distriktssköterskor har lång erfarenhet och är mycket kompetenta. Ofta kan det vara svårt att hitta den vårdcentralen som har de bästa distriktssköterskorna i Limhamn. En klar fördel är om man kan få rekommendationer från någon som ger tips på bra distriktssköterskor eller vårdcentraler. Information om distriktssköterskor i Limhamn kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera vårdcentraler med distriktssköterskor i Limhamn eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några fler distriktssköterskemottagningar för att få råd eller boka tid. När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra ifall du kan beskriva dina symptom så utförligt som möjligt för distriktssköterskan. Viss info får du om distriktssköterskor genom att kolla webbsidor från Distriktssökteskeföreningen i Sverige eller landstingens hemsidor.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig distriktssköterska i Limhamn är att välja något av vårdcentralerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla distriktssköterskemottagningar i Limhamn

Carema Hälsocentral Limhamn Bunkeflo

Järnvägsgatan 56

Victoria Vård & Hälsa

Lilla Högestensgatan 2

Distriktssköterskemottagning Gåsen

Järnvägsgatan 49

Vårdcentralen Limhamn

Järnvägsgatan 49