Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor i Motala

Det finns totalt 5 vårdcentraler med distriktssköterskor i Motala där flera av dessa distriktssköterskor har lång erfarenhet och är mycket kompetenta. Ofta kan det vara svårt att hitta den vårdcentralen som har de bästa distriktssköterskorna i Motala. En klar fördel är om man kan få rekommendationer från någon som ger tips på bra distriktssköterskor eller vårdcentraler. Information om distriktssköterskor i Motala kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera vårdcentraler med distriktssköterskor i Motala eller ännu fler i Östergötland är det bra att kontakta några fler distriktssköterskemottagningar för att få råd eller boka tid. När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra ifall du kan beskriva dina symptom så utförligt som möjligt för distriktssköterskan. Viss info får du om distriktssköterskor genom att kolla webbsidor från Distriktssökteskeföreningen i Sverige eller landstingens hemsidor.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig distriktssköterska i Motala är att välja något av vårdcentralerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla distriktssköterskemottagningar i Motala

Ungdomsmottagning

Bispmotalagatan 11B

Distriktssköterska Brinken Vårdcentralen

Sveavägen 32

Vårdcentralen Brinken

Sveavägen 32

Vårdcentralen Lyckorna

Lasarettsgatan 37

Distriktssköterska Vårdcentralen Lyckorna

Lasarettsgatan 37