Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor i Linköping

Det finns totalt 9 vårdcentraler med distriktssköterskor i Linköping där flera av dessa distriktssköterskor har lång erfarenhet och är mycket kompetenta. Ofta kan det vara svårt att hitta den vårdcentralen som har de bästa distriktssköterskorna i Linköping. En klar fördel är om man kan få rekommendationer från någon som ger tips på bra distriktssköterskor eller vårdcentraler. Information om distriktssköterskor i Linköping kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera vårdcentraler med distriktssköterskor i Linköping eller ännu fler i Östergötland är det bra att kontakta några fler distriktssköterskemottagningar för att få råd eller boka tid. När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra ifall du kan beskriva dina symptom så utförligt som möjligt för distriktssköterskan. Viss info får du om distriktssköterskor genom att kolla webbsidor från Distriktssökteskeföreningen i Sverige eller landstingens hemsidor.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig distriktssköterska i Linköping är att välja något av vårdcentralerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla distriktssköterskemottagningar i Linköping

Distriktssköterska Kärna Vårdcentral

Kärnabrunnsgatan 10

Centrumklinikens Vårdcentral

Stora Badstugatan 1

Distriktssköterska Berga Vårdcentral

Söderleden 35-37

Grebo Distriktssköterskemottagning

Grebovägen 15

Distriktssköterska Ryds Vårdcentral

Alsättersgatan 40


Fler distriktssköterskor i Linköping

Distriktssköterska Ekholmens Vårdcentral

Ekholmsvägen 7

Distrikssköterska Tannefors Vårdcentral

Nya Tanneforsvägen 43C

Distriktssköterska Skäggetorps Vårdcentral

Skäggetorps Centrum

Distriktssköterska Kungsgatans Vårdcentral

Kungsgatan 39