Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor i Örebro

Det finns totalt 7 vårdcentraler med distriktssköterskor i Örebro där flera av dessa distriktssköterskor har lång erfarenhet och är mycket kompetenta. Ofta kan det vara svårt att hitta den vårdcentralen som har de bästa distriktssköterskorna i Örebro. En klar fördel är om man kan få rekommendationer från någon som ger tips på bra distriktssköterskor eller vårdcentraler. Information om distriktssköterskor i Örebro kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera vårdcentraler med distriktssköterskor i Örebro eller ännu fler i Örebro län är det bra att kontakta några fler distriktssköterskemottagningar för att få råd eller boka tid. När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra ifall du kan beskriva dina symptom så utförligt som möjligt för distriktssköterskan. Viss info får du om distriktssköterskor genom att kolla webbsidor från Distriktssökteskeföreningen i Sverige eller landstingens hemsidor.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig distriktssköterska i Örebro är att välja något av vårdcentralerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla distriktssköterskemottagningar i Örebro

Tybble Vårdcentral

Sörbyängsvägen 4

Distriktssköterska Skebäcks Vårdcentral

Slussgatan 10-12

Hälsokliniken Örebro

Karlsgatan 3

Distriktssköterska Vivalla Vårdcentral

Poesigatan 20D

Distriktssköterska Lillåns Vårdcentral

Rödklövervägen 160


Fler distriktssköterskor i Örebro

Capio Vårdcentral Haga

Skäpplandsgatan 31-33

Distriktssköterska Tybble Vårdcentral

Sörbyängsvägen 4