Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor i Kalmar

Det finns totalt 5 vårdcentraler med distriktssköterskor i Kalmar där flera av dessa distriktssköterskor har lång erfarenhet och är mycket kompetenta. Ofta kan det vara svårt att hitta den vårdcentralen som har de bästa distriktssköterskorna i Kalmar. En klar fördel är om man kan få rekommendationer från någon som ger tips på bra distriktssköterskor eller vårdcentraler. Information om distriktssköterskor i Kalmar kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera vårdcentraler med distriktssköterskor i Kalmar eller ännu fler i Kalmar län är det bra att kontakta några fler distriktssköterskemottagningar för att få råd eller boka tid. När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra ifall du kan beskriva dina symptom så utförligt som möjligt för distriktssköterskan. Viss info får du om distriktssköterskor genom att kolla webbsidor från Distriktssökteskeföreningen i Sverige eller landstingens hemsidor.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig distriktssköterska i Kalmar är att välja något av vårdcentralerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla distriktssköterskemottagningar i Kalmar

Distriktssköterska Stensö Vårdcentral

Lasarettsvägen 1

Distriktssköterska Berga Vårdcentral

Rimsmedsvägen 15A

Distriktssköterska Smedby Vårdcentral

Ingelstorpsvägen 1

Distriktssköterska Kvarnholmens Vårdcentral

Strömgatan 15

Läkarhuset Kronan

Esplanaden 2