Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor i Östersund

Det finns totalt 9 vårdcentraler med distriktssköterskor i Östersund där flera av dessa distriktssköterskor har lång erfarenhet och är mycket kompetenta. Ofta kan det vara svårt att hitta den vårdcentralen som har de bästa distriktssköterskorna i Östersund. En klar fördel är om man kan få rekommendationer från någon som ger tips på bra distriktssköterskor eller vårdcentraler. Information om distriktssköterskor i Östersund kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera vårdcentraler med distriktssköterskor i Östersund eller ännu fler i Jämtland är det bra att kontakta några fler distriktssköterskemottagningar för att få råd eller boka tid. När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra ifall du kan beskriva dina symptom så utförligt som möjligt för distriktssköterskan. Viss info får du om distriktssköterskor genom att kolla webbsidor från Distriktssökteskeföreningen i Sverige eller landstingens hemsidor.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig distriktssköterska i Östersund är att välja något av vårdcentralerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla distriktssköterskemottagningar i Östersund

Odensala hälsocentral

Klövervägen 2

Distriktssköterskemottagning Torvalla hälsocentral

Nävervägen 17

Zätagränds hälsocentral

Zätagränd 1

Distriktssköterska Lugnviks hälsocentral

Midvägen 4

Lugnviks hälsocentral

Midvägen 4


Fler distriktssköterskor i Östersund

Hälsoanalysen i Östersund AB

Fyrvallavägen 2

Medicin Direkt AB

Akademigatan 4C

Torvalla hälsocentral

Nävervägen 17

Distriktssköterska Zätagränd Vårdcentral

Zätagränd 1