Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor i Laholm

Det finns totalt 4 vårdcentraler med distriktssköterskor i Laholm där flera av dessa distriktssköterskor har lång erfarenhet och är mycket kompetenta. Ofta kan det vara svårt att hitta den vårdcentralen som har de bästa distriktssköterskorna i Laholm. En klar fördel är om man kan få rekommendationer från någon som ger tips på bra distriktssköterskor eller vårdcentraler. Information om distriktssköterskor i Laholm kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera vårdcentraler med distriktssköterskor i Laholm eller ännu fler i Halland är det bra att kontakta några fler distriktssköterskemottagningar för att få råd eller boka tid. När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra ifall du kan beskriva dina symptom så utförligt som möjligt för distriktssköterskan. Viss info får du om distriktssköterskor genom att kolla webbsidor från Distriktssökteskeföreningen i Sverige eller landstingens hemsidor.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig distriktssköterska i Laholm är att välja något av vårdcentralerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla distriktssköterskemottagningar i Laholm

Hälsoringen Vård AB

Glänningeleden 5

312 36 Laholm

0430-67 20 50

Vårdcentralen Centrum

Hasselgränd

312 31 Laholm

0430-157 00

Distriktssköterska Centrum Vårdcentral

Stortorget 7A

312 30 Laholm

0430-157 18

Distriktssköterska Glänninge Vårdcentral (Vallberga, Laholm)

Glänningeleden

312 32 Laholm

0430-157 70