Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor i Falkenberg

Det finns totalt 5 vårdcentraler med distriktssköterskor i Falkenberg där flera av dessa distriktssköterskor har lång erfarenhet och är mycket kompetenta. Ofta kan det vara svårt att hitta den vårdcentralen som har de bästa distriktssköterskorna i Falkenberg. En klar fördel är om man kan få rekommendationer från någon som ger tips på bra distriktssköterskor eller vårdcentraler. Information om distriktssköterskor i Falkenberg kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera vårdcentraler med distriktssköterskor i Falkenberg eller ännu fler i Halland är det bra att kontakta några fler distriktssköterskemottagningar för att få råd eller boka tid. När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra ifall du kan beskriva dina symptom så utförligt som möjligt för distriktssköterskan. Viss info får du om distriktssköterskor genom att kolla webbsidor från Distriktssökteskeföreningen i Sverige eller landstingens hemsidor.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig distriktssköterska i Falkenberg är att välja något av vårdcentralerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla distriktssköterskemottagningar i Falkenberg

Vårdcentralen Gruebäck

Oscar Lindquists Väg 2

Distriktssköterskegruppen Synapsen

Skolgatan 14

Barnavårdscentralen Skrea

Klittervägen 51

Vårdcentralen Hjortsberg

Oscar Lindquists Väg 2

Distriktssköterska Vårdcentral Falkenberg (Skogstorp)

Violvägen 9B