Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor i Gävle

Det finns totalt 6 vårdcentraler med distriktssköterskor i Gävle där flera av dessa distriktssköterskor har lång erfarenhet och är mycket kompetenta. Ofta kan det vara svårt att hitta den vårdcentralen som har de bästa distriktssköterskorna i Gävle. En klar fördel är om man kan få rekommendationer från någon som ger tips på bra distriktssköterskor eller vårdcentraler. Information om distriktssköterskor i Gävle kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera vårdcentraler med distriktssköterskor i Gävle eller ännu fler i Gävleborg är det bra att kontakta några fler distriktssköterskemottagningar för att få råd eller boka tid. När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra ifall du kan beskriva dina symptom så utförligt som möjligt för distriktssköterskan. Viss info får du om distriktssköterskor genom att kolla webbsidor från Distriktssökteskeföreningen i Sverige eller landstingens hemsidor.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig distriktssköterska i Gävle är att välja något av vårdcentralerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla distriktssköterskemottagningar i Gävle

Gävle Hälsocentral

Kaserngatan 48

Distriktssköterska Stortorgets Hälsocentral Vårdcentral

Norra Stapeltorgsgatan 6

Hälsocentralen City

Drottninggatan 29

Distriktssköterska Andersbergs Hälsocentral Vårdcentral

Vinddraget 18

Distriktssköterska Sätra Hälsocentral Vårdcentral

Norrbågen 32


Fler distriktssköterskor i Gävle

Distriktssköterska Södertulls Hälsocentral Vårdcentral

Kaserngatan 48