Distriktssköterskor - Massor med information om Distriktssköterskor
Distriktssköterskor i Karlskrona

Det finns totalt 4 vårdcentraler med distriktssköterskor i Karlskrona där flera av dessa distriktssköterskor har lång erfarenhet och är mycket kompetenta. Ofta kan det vara svårt att hitta den vårdcentralen som har de bästa distriktssköterskorna i Karlskrona. En klar fördel är om man kan få rekommendationer från någon som ger tips på bra distriktssköterskor eller vårdcentraler. Information om distriktssköterskor i Karlskrona kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera vårdcentraler med distriktssköterskor i Karlskrona eller ännu fler i Blekinge är det bra att kontakta några fler distriktssköterskemottagningar för att få råd eller boka tid. När du kontaktar någon distriktssköterska är det bra ifall du kan beskriva dina symptom så utförligt som möjligt för distriktssköterskan. Viss info får du om distriktssköterskor genom att kolla webbsidor från Distriktssökteskeföreningen i Sverige eller landstingens hemsidor.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig distriktssköterska i Karlskrona är att välja något av vårdcentralerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla distriktssköterskemottagningar i Karlskrona

Kungsmarkens Distriktssköterskemottaging, Kvartersmottagning

Kungsmarksvägen 3

371 44 Karlskrona

0455-73 54 58

Distriktssköterska Trossö Vårdcentral

Stortorget 3

371 31 Karlskrona

0455-73 57 61

Hälsohuset för Alla Karlskrona

Västra Vittusgatan 4

371 34 Karlskrona

0455-35 55 00

Distriktssköterska Tullgårdens Vårdcentral

Friskvägen

371 41 Karlskrona

0455-73 54 42